phone-icon
+380936119162 Замовити дзвінок

Соус 100 РОКІВ Заправка до бограчу 330 г (4820285620221)

Соус 100 РОКІВ Заправка до бограчу 330 г (4820285620221)
Соус 100 РОКІВ Заправка до бограчу 330 г (4820285620221)
Соус 100 РОКІВ Заправка до бограчу 330 г (4820285620221)
Соус 100 РОКІВ Заправка до бограчу 330 г (4820285620221)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: 100 РОКІВ
  • Модель: 4820285620221
  • Артикул: 4820285620221
  • Наявність: В наявності
132 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: 100 РОКІВ
Модель: Заправка до бограчу 330 г
Тип: заправка
Артикул: 4820285620221
Призначення: заправка до бограчу
Доставка
Новою Поштою у відділення та поштомати
Новою Поштою у відділення та поштомати Доставимо завтра до 18:00
за тарифами перевізника
Оплата
Visa Visa
Mastercard Mastercard
  • Огляд товару
  • інформаційна вкладка
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

100 Років – національний бренд продуктів, створений Євгеном Клопотенком. Ми відроджуємо традиційні українські рецепти та адаптуємо їх до сучасного ритму життя. Наш продукт зрозумілий кожному та унікальний своєю автентичністю.

Головні акценти – поєднання сушеної та копченої паприки, що створює насичений смак бограча з легкою пікантністю перців.

Всі інгредієнти натуральні – без консервантів та штучних барвників.

Автентичний смак Закарпаття – традиційний рецепт з локальними спеціями та ароматом домашнього вогнища.

Створено шеф-кухарем Євгеном Клопотенком.

Рекомендований спосіб приготування:

  1. Перед споживанням вміст банки потрібно розмішати. 100 г заправки на 1 л кінцевого продукту.
  2. Наріжте свинину шматочками, обсмажте на розігрітій олії.
  3. Додайте цибулю, обсмажте до мʼякості; додайте картоплю, обсмажте.
  4. Додайте мʼясний бульйон 400 мл, варіть до напівготовності картоплі.
  5. Додайте 200 г заправки, варіть на слабкому вогні годину під кришкою. Дати настоятися хоча б 1 годину.
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.